Nový rok a s ním i novoroční předsevzetí už jsou sice pár měsíců za námi, ale na zlepšení sám sebe je čas vždy. Chceš skončit s prokrastinací, zbavit se špatných návyků, nebo se naučit lépe pracovat v týmu? Přinášíme ti 5 skvělých tipů na self-help knihy, které musíš mít!

Konec prokrastinace
Petr Ludwig

Jméno mluví samo za sebe. Prokrastinace je nejhorším nepřítelem skoro každého z nás a Petr Ludwig ti ukáže, jak ukončit tento každodenní boj. Pomocí 8 praktických nástrojů osobního rozvoje zjistíš, jak přestat odkládat a začít žít naplno!

Nová Země
Eckhart Tolle

Jaký je smysl života? Na tuto otázku, která lidstvem zmítá od začátku věků, odpovídá Eckhart Tolle ve svém bestselleru. Pomůže ti pochopit, jak tvůj každodenní život ovlivňuje tvé ego a jak se od něj oprostit, abys začal vnímat “nový svět”-probuzené vědomí.

Síla zvyku
Charles Duhigg

Kniha Charlese Duhigga ti odhalí klíč k úspěchu. Že neexistuje? To není tak úplně pravda. Nemůžeš si koupit kouzelnou pilulku, ale můžeš obměnit své návyky. Díky “Síle zvyků” zjistíš, proč děláme to, co děláme, a jak to změnit!

Myšlení rychlé a pomalé
Daniel Kahneman

Přemýšlel si někdy o přemýšlení? Držitel Nobelovy ceny za ekonomii bude tvým průvodcem tvou myslí a představí ti 2 systémy přemýšlení-první je rychlý, emocionální a intuitivní a druhý je pomalý, logický a váhavý. Jak přemýšlíš ty?

Ikigai
Miralles Francesc

Splnit si životní cíle a najít své poslání? Zní to jako pohádka, ale japonské tajemství dlouhého a šťastného života ti dokáže opak. Ikigai tě naučí, jak si lépe uvědomit, v čem jsme opravdu dobří a co nám přináší uspokojení. Každý den pak prožiješ naplno a zůstaneš tak navždy mladý.

Chceš mít všechny tipy vždy na očích?
Sleduj nás na Instagramu a sdílej s námi svůj knižní svět i ty!