-
Popis
-
Podrobnosti
Oblíbený odborník na výživu Mgr. Vítek Chaloupka vysvětluje zásady dělené stravy a důležitost správného stravování pro naši duševní i tělesnou pohodu. Kuchařka přináší jak stručné tradiční recepty, tak i recepty moderních pokrmů připravovaných např. z různých druhů zelenin, luštěnin, z tofu, nebo ze speciální bílkovinné hmoty – Šmakouna. Kromě receptů obsahuje publikace i bližší informace o jednotlivých surovinách, často i méně známých (např. sušené maso).
Zajímá vás přesný stav knihy?
Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme.
Poslat dotazPodívejte se na kritéria, podle kterých vybíráme knihy do prodeje.
Standardy kvalityMožnosti doručení
Objednané knihy doručujeme do 3 pracovních dnů do České republiky a Slovenska. Pro zákazníky máme také možnost osobního odběru na 8 pobočkách.
Česká republika
Slovensko
Co o nás říkají naši zákazníci?
Všechno naše úsilí a pečlivost se vyplácí. Zákazníci nás chválí za kvalitní služby, vstřícnost a knihy ve skvělém stavu, a to nás nesmírně těší!