Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Ryby a plody moře (Edice Apetit)
Není skladem :(
+ ZDARMA samolepka a rezáložka
Co jsou reknihy?
- Použité knihy ve skvělém stavu
- 97 % pozitivních hodnocení na Heureka.cz
- Zasíláme přes
a
po CZ i SK
- Osobní odběr zdarma v Praze
Popis
Katalogové číslo:
9788087575000
Kategorie: Kuchařky, Ryby a mořské plody, Edice Apetit
GTIN: 9788087575000