Provence – Škola provensálské kuchyně

-
Popis
-
Podrobnosti
Provence a kouzla její venkovské kuchyně. Tato publikace je koncipována jako týdenní škola vaření, která vám umožní vychutnat si autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto místě narodil a vyrostl, je považován za guru provensálského stravování. Půjdete s ním na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíte se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně… Vybrat si můžete z více než sta receptů. Ochutnejte tapenádu, kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu či jahodový coulis.
Zajímá vás přesný stav knihy?
Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme.
Poslat dotazPodívejte se na kritéria, podle kterých vybíráme knihy do prodeje.
Standardy kvalityMožnosti doručení
Objednané knihy doručujeme do 3 pracovních dnů do České republiky a Slovenska. Pro zákazníky máme také možnost osobního odběru na 2 pobočkách.
Česká republika
Slovensko
Co o nás říkají naši zákazníci?
Všechno naše úsilí a pečlivost se vyplácí. Zákazníci nás chválí za kvalitní služby, vstřícnost a knihy ve skvělém stavu, a to nás nesmírně těší!
Podobné tituly
Podobní čtenáři také čtou
Naposledy prohlížené
Nakupte 5+ knih a získejte 5% slevu