- Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce.
- Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě.
- Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka.
- Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa.
- V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy.
- V roce 2018 nakl. Parta změnilo titulní stranu obálky. Obsah zůstal stejný.
Potraviny a výživa – obor Kuchařské práce
Marie Šebelová
Vazba |
Měkká, Měkká (2014) |
---|
+ ZDARMA samolepka a rezáložka
Co jsou reknihy?
- Použité knihy ve skvělém stavu
- 99 % pozitivních hodnocení na Heureka.cz
- Zasíláme se
,
a
- Os. odběr v Praze, Brně, Olomouci a Zlíně
Popis
Katalogové číslo:
-
Kategorie: Gastronomie, Odborné předměty, Učebnice, Učebnice pro SŠ, SOŠ a gymnázia