-
Popis
-
Podrobnosti
„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, oficiálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Jmenuje se Iveta Fabešová.“Dobrou chuť.
Zajímá vás přesný stav knihy?
Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme.
Poslat dotazPodívejte se na kritéria, podle kterých vybíráme knihy do prodeje.
Standardy kvalityMožnosti doručení
Objednané knihy doručujeme do 3 pracovních dnů do České republiky a Slovenska. Pro zákazníky máme také možnost osobního odběru na 2 pobočkách.
Česká republika
Slovensko
Co o nás říkají naši zákazníci?
Všechno naše úsilí a pečlivost se vyplácí. Zákazníci nás chválí za kvalitní služby, vstřícnost a knihy ve skvělém stavu, a to nás nesmírně těší!
Podobné tituly
Podobní čtenáři také čtou
Naposledy prohlížené
Nakupte 5+ knih a získejte 5% slevu