Čtyřhodinový šéfkuchař
Tahle není skladem
Hlídáček je v pozoru
Zapněte jí hlídáčka, až ji budeme mít k dispozici, pošleme vám e-mail s upozorněním.
- Popis
- Podrobnosti
Snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo. Timothy Ferriss a jeho dlouho připravovaná a napjatě očekávaná kuchařka pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Autorova přímočará cesta k cíli, známá z bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo, zahrnuje tentokrát všechny aspekty života. Čtyřhodinový šéfkuchař není obyčejná kuchařka. Je to váš průvodce světem rychlého učení, ve kterém si sami vyberete vlastní dobrodružství. Protože, jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát basketball, přežít v divočině … prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít. S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce (nízkosacharidové, samohubnoucí) kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V kapitole o divočině si uloví večeři, ve „vědecké” části knihy pochopí molekulární kuchyni… Timothy to zase hacknul, i díky němu je vaření cestou, jak být blíž životu a štěstí. O autorovi Timothy Ferriss (1977), USA, absolvoval neurovědy a východoasijská studia na Princetonské univerzitě. Nyní působí především jako investor internetových projektů, má podíl např. v Twitteru či Posterous. Pracuje jako poradce a člen akademického sboru na Singularity University, která sídlí v NASA Ames Research Center, zaměřeném na vliv nových technologií na řešení globálních problémů. Píše pro The New York Times, The Economist a The New Yorker. I nadále se oddává různým formám zábavy – argentinskému tangu, čínskému kickboxu, irskému hurlingu, japonské lukostřelbě jabusame, breakdance na Taiwanu, zahrál si také v populárních televizních seriálech v Číně a Hongkongu.
Jaké knihy přijímáme do prodeje?
Zakládáme si na tom, že jsou knihy ve skvělém stavu. Proto musí kniha z druhé ruky splnit několik požadavků, než ji přijmeme do prodeje.
- Byla vydána v posledních 20 letech.
- Vypadá jako nová nebo nese jen mírné známky opotřebení.
- Nemá pokrčené, potrhané nebo vypadané stránky.
- Není politá, ani nemá zvlněné stránky.
- Uvnitř není popsaná tužkou ani zvýrazňovačem, s výjimkou věnování nebo podpisu autora.
Jakmile nám prodejce pošle fotky knih, posoudíme ji a vybereme, které konkrétní tituly mohou být poslány k prodeji. Vybíráme knihy, které jsou dobře prodejné, abychom mohli co nejdříve vyplatit provizi.
Možnosti doručení
Objednané knihy doručujeme do 3 pracovních dnů do České republiky a Slovenska. Pro zákazníky máme také možnost osobního odběru na 1 pobočkách.
Česká republika
Slovensko
Co o nás říkají naši zákazníci?
Všechno naše úsilí a pečlivost se vyplácí. Zákazníci nás chválí za kvalitní služby, vstřícnost a knihy ve skvělém stavu, a to nás nesmírně těší!